Έγκλημα στην Τεχνόπολη: ποιος θα βρει τον ένοχο;

Ένα παιχνίδι μυστηρίου με ελεύθερη είσοδο περιμένει εφήβους από 15 ετών και ενήλικες την Παρασκευή 20/7 και το Σάββατο 21/7 στο Γκάζι.

Αν τα έφηβα παιδιά σας αγαπούν τις ιστορίες μυστηρίου, μη χάσετε αυτή την Παρασκευή (20/7) και το Σάββατο (21/7) το Detective Stories, ένα συνεργατικό παιχνίδι ρόλων (RPG), στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αγαπημένου ήρωα της παγκόσμιας αστυνομικής λογοτεχνίας όπως του Ηρακλή Πουαρώ, του Σέρλοκ Χολμς, της Μις Μαρπλς, του Φίλιπ Μάρλοου, του Γουίλιαμ Μέρντοχ, του Χάρι Χόλε, του Αστυνόμου Μπέκα, του Πέπε Καρβάλιο, και με τη βοήθεια ενός ευρετηρίου διευθύνσεων και στοιχείων από τη σκηνή του εγκλήματος καλούνται να αποφασίσουν ποιους μάρτυρες θα ανακρίνουν, ποιους χώρους θα επισκεφθούν και ποια στοιχεία της υπόθεσης είναι σημαντικά για να βρουν τον ένοχο.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 15 ετών και σε ενήλικες. Εντάσσεται στη θεματική ενότητα «Ανακαλύπτοντας θησαυρούς» και υλοποιείται με την υποστήριξη της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την οργάνωση Challedu – challenging education, με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή συμπληρώστε αυτή τη φόρμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100. Ημερομηνίες και ώρες: 20 και 21 Ιουλίου, 18:00-20:00 και 20:00-22:00.

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *