Αφήγηση παραμυθιού στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου

Το Σάββατο 5/5, η Αθηνά Παπαστεφάνου διαβάζει το παραμύθι «Ο Φεντερίκο και το μαγικό ραβδί» της Μόνικα Σάγκμπεργκ, συνοδεία κλασικής κιθάρας.

Τι καλύτερο, αυτή την εποχή, από μια οικογενειακή απόδραση στις μικρές οάσεις πρασίνου της πόλης; Τα σκήπτρα στο κέντρο της Αθήνας κρατά αναμφίβολα ο Εθνικός Κήπος, που, μάλιστα, κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα φιλοξενεί στην Παιδική Βιβλιοθήκη αφηγήσεις παραμυθιών με ελεύθερη είσοδο.

Αυτό το Σάββατο, συγκεκριμένα, 5/5, η Αθηνά Παπαστεφάνου θα αφηγηθεί το παραμύθι «Ο Φεντερίκο και το μαγικό ραβδί» της Μόνικα Σάγκμπεργκ, συνοδεία κλασικής κιθάρας, στις 11.30 το πρωί και στις 12.30 το μεσημέρι. Να μια καλή αφορμή για μια ανοιξιάτικη βόλτα στον Εθνικό Κήπο μαζί με τα παιδιά σας, η οποία θα έχει κάτι από τη μαγεία των παραμυθιών.

Η δράση «Τα παραμύθια του Κήπου» πραγματοποιείται μέχρι τον Ιούνιο, από τη Δ/ση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων. Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 3236503, 210 7215019.

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Aπό την Παρασκευή 1 Ιουνίου τα πάρκα της Αθήνας γεμίζουν με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!
Aπό την Παρασκευή 1 Ιουνίου τα πάρκα της Αθήνας γεμίζουν με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!

Ο Εθνικός Κήπος, το Άλσος Παγκρατίου, το Άλσος Προμπονά και το Πάρκο Ελευθερίας φιλοξενούν μέχρι το τέλος του μήνα 145 δωρεάν δράσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς!».

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *