Διακοπές και εθελοντική εργασία για εφήβους στην Ευρώπη

Καλοκαιρινά προγράμματα που θα φέρουν σε επαφή τα παιδιά σας με διαφορετικούς πολιτισμούς, ξένες γλώσσες, νέες γνώσεις και θα τους χαρίσουν εμπειρίες ζωής.

Φέτος το καλοκαίρι το παιδί σας μπορεί να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην αναπαλαίωση ενός μεσαιωνικού κάστρου στη Γαλλία, στη διοργάνωση ενός μουσικού φεστιβάλ στη Γερμανία, να γυρίσει την πρώτη του ταινία σε συνεργασία με άλλους εφήβους στην Τουρκία ή να ζήσει σε μια φάρμα στην Ισλανδία όπου θα λάβει μέρος στις καθημερινές αγροτικές εργασίες ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτει την εκπληκτική φύση της μακρινής εκείνης χώρας.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν τα εθελοντικά προγράμματα για εφήβους και νέους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης της ΕΛΙΞ, μιας ελληνικής οργάνωσης με μακροχρόνια εμπειρία και θητεία στον εθελοντισμό.

Είναι μια πολύ καλή ιδέα για να κάνει το παιδί σας τις πρώτες του διακοπές στο εξωτερικό, που τόσο ονειρεύεται, μακριά από την οικογένειά του αλλά σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κάτι χρήσιμο και δημιουργικό σε μια τοπική κοινότητα, έρχεται σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και εξασκεί τα αγγλικά του και άλλες ξένες γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Φροντίστε μόνο να κάνετε σύντομα αίτηση συμμετοχής, γιατί οι θέσεις στα προγράμματα γίνονται ανάρπαστες.

 

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γιατί και τα παιδιά μας έχουν ανάγκη, πού και πού, από μία κοπάνα»
«Γιατί και τα παιδιά μας έχουν ανάγκη, πού και πού, από μία κοπάνα»

Ας τους διδάξουμε ότι η ψυχική υγεία τους είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική. Ας τα μάθουμε να αφουγκράζονται τα μηνύματα που τους στέλνει το σώμα τους, όταν κοντεύει να καταρρεύσει από το στρες και την εξάντληση, σύμφωνα με την Αμερικανίδα αρθρογράφο Annie Reneau.

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *