Δύο παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων το Σάββατο 29/9 στον IANO

«Πώς μπορεί ένα Μπιπ να σου αλλάξει τη ζωή!» της Δώρας Δόριζα και «Πες μου, Οδυσσέα» της Νίκης Σελίμη είναι οι νέες εκδόσεις που θα γνωρίσουν οι μικροί αναγνώστες.

Αυτό το Σάββατο, 29/9, ο IANOS (Σταδίου 24) φιλοξενεί δύο παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ελεύθερη είσοδο.

Στις 11:00 οι εκδόσεις ∆ιάπλαση και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο «Πες μου, Οδυσσέα» της Νίκης Σελίμη, σε εικονογράφηση της Έρσης Σπαθοπούλου. Τέσσερις ιστορίες µε ήρωες την αρκουδίτσα Νεφέλη, το σκιουράκι Ηλέκτρα, το σπουργιτάκι Οδυσσέα και το ελαφάκι Αριάδνη, που µιλούν για τον αποχωρισµό, το οιδιπόδειο σύµπλεγµα (ή σύµπλεγµα της Ηλέκτρας), την αυτονοµία και την αυτογνωσία. Ιστορίες και τραγούδια που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς, µε στόχο να προαγάγουν τη µεταξύ τους επικοινωνία, την αυτογνωσία και την αυτοανακάλυψη. Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Στις 13:00 οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο «Πώς μπορεί ένα Μπιπ να σου αλλάξει τη ζωή!» της Δώρας Δόριζα σε εικονογράφηση της Δανάης – Χριστίνας Κηλαηδόνη. Ποιος είναι ο κύριος Μπιπ που έφτασε στο γυμναστήριο σε συσκευασία δώρου; Γιατί εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά; Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι γι’ αυτή την εξαφάνιση; Η κυρία Λένα; Μήπως ο κύριος Πέτρος; Τότε η Ζωή ή ο Μηνάς! Το πρόσωπο κλειδί, ο σούπερ ήρωας αυτής της περιπέτειας, σίγουρα θα μπορέσει να μας βοηθήσει… Τι λέτε; Ξεκινάμε την έρευνα; Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *