Μεγαλώνοντας παρέα με τα παιδικά εμπλουτισμένα γάλατα Nestlé

Τα παιδικά ροφήματα γάλακτος Nestlé είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες και μέταλλα, απαραίτητα για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού.

Κείμενο:

H σωστή διατροφή των παιδιών είναι πολύ σημαντική, τόσο γιατί εξασφαλίζει την ιδανική ανάπτυξή τους, όσο και γιατί θέτει τα θεμέλια μιας υγιούς ενήλικης ζωής. Η Nestlé προσφέρει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένα, εμπλουτισμένα γάλατα, τα Nestlé Junior 1+, Junior 2+, School, έτοιμα προς κατανάλωση και με υπέροχη γεύση.

«Τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχουν αυξημένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά, οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται. Για το λόγο αυτό, χρειάζονται τροφές υψηλής διατροφικής αξίας, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι λαμβάνουν όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Oι ειδικοί της Nestlé έχουν αναπτύξει εμπλουτισμένα γάλατα τα οποία περιέχουν σίδηρο, βιταμίνες και μέταλλα που καλύπτουν σημαντικό μέρος των ημερήσιων αναγκών του παιδιού σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Έτσι, με 2-3 ποτήρια εμπλουτισμένου γάλατος Nestlé την ημέρα, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή, τα παιδιά παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους», σημειώνει ο Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, διαιτολόγος-διατροφολόγος, Nutrition, Health and Wellness Manager της Nestlé.

Επιπλέον, λόγω της τεχνολογίας UHT (υψηλής θερμικής επεξεργασίας), διατηρούν σε μέγιστο βαθμό τη γεύση και τα θρεπτικά στοιχεία του γάλακτος, ενώ χάρη στους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους της Nestlé, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το γάλα των παιδιών σας πληροί τις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές.

Τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé έχουν υπέροχη γεύση που λατρεύουν τα παιδιά, ενώ μπορούν εύκολα να αποτελέσουν την βάση για υπέροχα smoothies και milkshakes δίνοντας στα παιδιά ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να το απολαύσουν, ενισχύοντας, ταυτόχρονα, τον οργανισμό τους.

Συγκεκριμένα, η σειρά περιέχει τρεις διαφορετικές προτάσεις, που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες: Nestlé Junior 1+, Nestlé Junior 2+ και Nestlé School.

Πλέον, τα παιδικά ροφήματα γάλακτος Nestlé θα τα βρείτε ακόμα πιο εύκολα, στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ.

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα παιδικά εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé θα βρείτε εδώ.

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *