Μικροί μεγάλοι ανακαλύπτουμε τις τέχνες του δρόμου, αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη!

Στις 27/5, τσίρκο, graffiti, street dance, capoeira αλλά και αρχιτεκτονική περιμένουν όλη την οικογένεια σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με ελεύθερη είσοδο.

Την Κυριακή 27 Μαΐου η Τεχνόπολη γίνεται μικρογραφία ολόκληρης της πόλης και μας μυεί στις τέχνες που συναντάμε στο δρόμο. Από τις 11.00 έως τις 14.00, μικροί και μεγάλοι ερχόμαστε σε επαφή με το μαγικό κόσμο του τσίρκου, τη συναρπαστική τέχνη του graffiti, το street dance, την capoeira, αλλά και την αρχιτεκτονική.

Στη γνωστή Παιδική Χαρά, μαζί με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου φτιάχνουμε την πιο πολύχρωμη μακέτα εργοστασίου ενώ την ίδια ώρα στους Νέους Φούρνους, με τους εκπαιδευτές του Athens Circus, γινόμαστε μικροί ζογκλέρ και ακροβάτες.

Με την ομάδα Imaginary Rooms, από το Innovathens – Αεριοφυλάκιο 2 κάνουμε επίθεση σε όλες τις επιφάνειες της Τεχνόπολης και γνωρίζουμε την τέχνη του graffiti μέσα από ένα εργαστήριο-ωδή στη φαντασία. Η ομάδα Abada-Capoeira μας μεταφέρει την ενέργεια μιας «roda» μετατρέποντας τις Δεξαμενές Καθαρισμού σε δρόμους της Βραζιλίας.

Στο SkyWalk μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε μία χορευτική street dance performance από το Artfygio σε συνεργασία με την ομάδα A(r)ct και για το τέλος μας περιμένει μία παράσταση επίδειξης από το παιδικό τμήμα του Athens Circus!

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη με απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση στο 213 0109327 (Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00-16:00). Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, www.technopolis-athens.com

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *