Μιλήστε με την λογοθεραπεύτρια του CHILDIT

Γράψτε στην λογοθεραπεύτριά μας και λάβετε δωρεάν απάντηση

Κείμενο:

logotherapΛΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η Λία Παλαιολόγου ασκεί το επάγγελμα του λογοπεδικού από το 2004. Σπούδάσε Λογοθεραπεία στο Queen Margaret University και Επικοινωνίες στο Deree College.

Είναι εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης, του Α’ ΤΕΣΤ-Ανιχνευτική Δοκιμασία Σχολικής Ετοιμότητας, του ΜέταΦΩΝ τεστ, και εκπαιδεύτηκε στην «Εικονογραφική Μέθοδο» της Δώρας Μαυρομμάτη.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με τα παιδιά και την αποκατάσταση των δυσκολιών τους (αρθρωτικές και φωνολογικές δυσκολίες, δυσκολίες στην ροή της ομιλίας, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διατραχές, καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας , μαθησιακές δυσκολίες).

Συνεργάζεται με παιδικούς σταθμούς στον νομό Αττικής και αρθρογραφεί σε διαδικτυακές σελίδες παρέχοντας πληροφορίες και συμβουλές σε θέματα που σχετίζονται με τον λόγο και την ομιλία των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Τον Νοέμβριο του 2011 απέκτησε την μικρή της Νάταλι. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και της αρέσει να παρατηρεί αυτά τα «μικρά πλασματάκια» -τα παιδιά- να κατακτούν μόνα τους τον κόσμο, με τον δικό τους τρόπο και ρυθμό.

Φόρμα επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας


Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

«Η πρόκληση είναι να μαγέψεις τα παιδιά χωρίς να γίνεις “θορυβώδης”»
«Η πρόκληση είναι να μαγέψεις τα παιδιά χωρίς να γίνεις “θορυβώδης”»

Για τη μη λεκτική επικοινωνία και το βρεφικό θέατρο, τη Ζωρζ Σαρή και τις ταινίες της Pixar μίλησαν στο Childit.gr οι Στέλλα Σερέφογλου και Αντώνης Παπαθεοδούλου, συντελεστές της «Αβγώ», της νέας παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής που δεν πρέπει να χάσετε.