Μόλις κυκλοφόρησε ένα τεράστιο στρώμα, ειδικά σχεδιασμένο για co-sleeping!

Αν το πρόβλημά σας είναι η έλλειψη χώρου στο κρεβάτι, πλέον η αγορά στηρίζει την επιλογή σας να κοιμάστε παρέα με τα παιδιά σας.

Είτε εσείς είστε υπέρ της λεγόμενης συγκοίμησης είτε κατά, κανένας δεν θα διαφωνήσει ότι μέχρι πρόσφατα υπήρχε ένα σημαντικό πρακτικό πρόβλημα για όσους υποστήριζαν το λεγόμενο co-sleeping: η έλλειψη χώρου στο κρεβάτι.

Πλέον όμως αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται, τουλάχιστον για εκείνους που έχουν μεγάλο υπνοδωμάτιο και υψηλό budget. Κι αυτό γιατί πρόσφατα λανσαρίστηκε ένα γιγάντιο στρώμα, σχεδιασμένο έτσι ώστε να χωράει όλη την οικογένεια.

Διατίθεται σε δύο μεγέθη, σε πλάτος 275 ή 365 εκατοστών, έχει την υπογραφή ενός brand που ονομάζεται The Ace Collection και η τιμή του κυμαίνεται στα 2.000-4.500 δολάρια. Και φυσικά συνοδεύεται από ανάλογου μεγέθους σκελετούς κρεβατιού, αφού κανένα συμβατικό κρεβάτι δεν είναι αρκετά μεγάλο για να το φιλοξενήσει.

Τα μειονεκτήματα, για τους οπαδούς του co-sleeping που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αυτό το γιγάντιο στρώμα; Η ομολογουμένως δυσπρόσιτη για πολλούς τιμή του και το γεγονός ότι όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και σταματήσουν να κοιμούνται παρέα με τη μαμά και τον μπαμπά, η μαμά και ο μπαμπάς θα μείνουν με ένα τεράστιο στρώμα να καταλαμβάνει χώρο στο υπνοδωμάτιο.

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *