Οι φωτογραφίες που ανέβασε ένας μπαμπάς θα σας κόψουν την ανάσα

Προτού όμως πανικοβληθείτε, διαβάστε παρακάτω.

Δεν μας φτάνουν τα δικά μας άγχη, έχουμε και τις εικόνες που έχει ανεβάσει ένας μπαμπάς στο διαδίκτυο, οι οποίες παρουσιάζουν την κόρη του σε ιδιαίτερα ριψοκίνδυνα στιγμιότυπα.

Ευτυχώς, όπως σπεύδει να διευκρινίσει στο Reddit, είναι αποτέλεσμα μοντάζ. «Επεξεργάστηκα στο Photoshop φωτογραφίες του παιδιού μου τοποθετώντας το σε απειλητικές καταστάσεις, αρκετά πιστευτές για να κάνουν τους άλλους να σκεφτούν “τώρα αυτό είναι αληθινό;”».

Αν στόχος του ήταν να μας τρομάξει, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα κατάφερε, ειδικά σε εκείνη την εικόνα που υποτίθεται ότι παρουσιάζει την κόρη του να έχει σκαρφαλώσει στη σκάλα του σπιτιού.

 

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η μαμά πάντα κάνει κουμάντο στην ανατροφή των παιδιών
Όταν η μαμά πάντα κάνει κουμάντο στην ανατροφή των παιδιών

Πολλές μητέρες έχουν την τάση να ελέγχουν ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά στην οικογένεια, παραμερίζοντας τους μπαμπάδες. Αυτό το πρόβλημα μάλιστα είναι τόσο κοινό, που μελετάται εδώ και δεκαετίες από τους ειδικούς.

ΕΜΕΙΣ

Δωρεάν δράσεις για το βιβλίο, για παιδιά και γονείς, αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη
Δωρεάν δράσεις για το βιβλίο, για παιδιά και γονείς, αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη

Εργαστήρια, αφηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους στις 22/4 στο Γκάζι, στο πλαίσιο της ανακήρυξης της Αθήνας ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *