Ομιλία: Διαδίκτυο χωρίς σύνορα αλλά με ασφάλεια powered by COSMOTE Family

Πώς θα βρείτε τη χρυσή τομή; Τις απαντήσεις σας δίνουν οι ειδικοί του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

Κείμενο:

Μια βόλτα στο μαγικό κι απέραντο κόσμο του διαδικτύου μας επιφυλάσσει το COSMOTE Family με μια ενδιαφέρουσα ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών μας. Ενώ, ταυτόχρονα, υπόσχεται να αναβαθμίσει τις γνώσεις των γονέων σχετικά με το ίντερνετ και τη σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα στο πρωτοποριακό School of Cool!

Η COSMOTE φέτος, στο πλαίσιο του «Athens Science Festival», θα πραγματοποιήσει αύριο, στις 19:00, στο χώρο του ΙΝΝΟVATHENS, την παρακάτω ομιλία: Διαδίκτυο χωρίς σύνορα αλλά με ασφάλεια. 

 Το διαδίκτυο είναι ένας μαγικός, απέραντος κόσμος μάθησης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Οι ψηφιακοί πολίτες του αύριο είναι τα παιδιά και πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν τις απεριόριστες δυνατότητες του Internet με ασφάλεια.

Πώς όμως θα είμαστε σίγουροι ότι το παιδί μας πλοηγείται με ασφάλεια; Πώς θα του δείξουμε το δρόμο να γίνει ένας υπεύθυνος ψηφιακός πολίτης; Πώς θα μάθει να προστατεύει την ιδιωτικότητά του και να θέτει από μόνο του όρια στην ενασχόλησή του με αυτό, αποφεύγοντας την υιοθέτηση εθιστικών συμπεριφορών; Πώς επηρεάζει τους εφήβους ο νέος κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα GDPR; Τι λένε οι τελευταίες έρευνες για τη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά και το ρόλο των γονιών;

 Απαντήσεις σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα δίνουν οι ειδικοί του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕΚατερίνα Ψαρουδάκη και Μαρία Δάρα, την Παρασκευή 27/4, ώρα 19:00, στο κτίριο ΙΝΝΟVATHENS.

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *