Now Reading
Πώς να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι ακόμα και αν δεν φύγετε διακοπές

Πώς να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι ακόμα και αν δεν φύγετε διακοπές

Είναι μια ευκαιρία να έρθετε κοντά ως οικογένεια!

Mπορεί ακόμα να μην έχετε φύγει για διακοπές ή, για τους δικούς σας λόγους, να έχετε αποφασίσει να μη φύγετε καθόλου φέτος. Κανένα πρόβλημα! Τώρα μπορείτε να βρεθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, έστω και στο σπίτι, και να περάσετε ένα υπέροχο, δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση. Για τα παιδιά ο χρόνος μαζί σας ειναι σημαντικός, ακόμα και αν δεν πάτε διακοπές, οπότε είναι και μια ευκαιρία για να έρθετε κοντά ως οικογένεια και να ξεκουραστείτε.

Εκδρομές πολιτισμού: Όλο το χειμώνα τρέχατε και δεν είχατε χρόνο να κάνετε όλα όσα θα θέλατε με τα παιδιά σας. Αυτή την εποχή μπορείτε να κάνετε μια έρευνα για όσες εκθέσεις και μουσεία μπορεί να τα ενδιαφέρουν και να προγραμματίσετε μια τέτοια επίσκεψη κάποιες φορές την εβδομάδα. Τα παιδιά λατρεύουν να μαθαίνουν για τους αρχαίους Έλληνες και να ακούνε ιστορίες μυθολογίας. Βρείτε πληροφορίες από πριν και ξεκινήστε τη δική σας ξενάγηση για τα παιδιά σας με όσες πληροφορίες μπορείτε να συγκεντρώσετε, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τυχόν ερωτήσεις!

Αλλαγές στο σπίτι: Ο χρόνος που έχετε τώρα μπορεί να λειτουργήσει δημιουργικά ώστε ο καθένας να δει ποιες αλλαγές θα ήθελε να κάνει στο σπίτι ή και στο δωμάτιο του. Ένα καλό ξεκαθάρισμα των αντικειμένων που δεν χρειάζεστε πια καθώς και άλλες μικροαλλαγές θα ανανεώσουν τη διάθεση όλων! Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε χρήματα. Σερφάρετε στο διαδίκτυο και βρείτε δημιουργικές λύσεις που δεν κοστίζουν τίποτα. Μια γωνιά χαλάρωσης στο σαλόνι ή στον κήπο ή η δημιουργία ενός υπέροχου playroom για τα παιδιά είναι μερικές καλές ιδέες όπου μπορούν να βοηθήσουν όλοι.

Βραδιές ταινίας: Το καλοκαίρι δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς υπέροχες ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε οικογενειακά είτε ο καθένας μόνος του! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή Nova και είστε έτοιμοι! Προσθέστε δροσερές γρανίτες και smoothies, για να κάνετε κάθε βραδιά διασκεδαστική για όλους.

Τώρα με το Νοva GO Extra οι γονείς μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες «εθιστικές» σειρές και ταινίες, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά διασκεδάζουν με τις δικές τους, καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας τη Nova σε 2 φορητές συσκευές! 

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές ταινίες, μερικές από τις οποίες είναι:

Νάνος στο σπίτι (Gnome Alone)

Μεγάλη έκπληξη περιμένει την Κλόε, όταν ανακαλύπτει πως οι νάνοι που κοσμούν τον κήπο του νέου της σπιτιού έχουν μια σπουδαία αποστολή: να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά Τρογκς!

Τhe Lego Ninjago Movie

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders.

Looney Summer 

Ο ξεκαρδιστικός, ηρωικός και σκανταλιάρης Μπαγκς Μπάνι που αγαπήσατε, επιστρέφει. Ο Μπαγκς αντιμετωπίζει μια γκάμα νέων και συναρπαστικών χαρακτήρων, όπως τον Winter Stag, τον Grim Rabbit και τον Dr Clovenhoof.

Δείτε Επίσης

Ξενοδοχείο για Τέρατα (Hotel Transylvania)

Στο ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα, διάσημα τέρατα βρίσκουν καταφύγιο μακριά από τους ανθρώπους. Μέχρι την άφιξη ενός ανεπιθύμητου επισκέπτη! Η ταινία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα.

Μια υπέροχη πρόταση για τους μεγάλους είναι η The Handmaid’s Tale. Ο δεύτερος κύκλος της βραβευμένης με Emmy και Χρυσές Σφαίρες σειράς έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή στη Nova.

Παιχνίδι: Δεν υπάρχει πιο ουσιαστική δουλειά για ένα παιδί από αυτή του παιχνιδιού! Πόσο μάλλον όταν παίζουν μαζί του και οι γονείς! Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε τα παζλ και τα επιτραπέζια ή, για τα πιο μικρά παιδιά, τις κατασκευές και τη ζωγραφική. Δεν έχει σημασία τι θα παίξετε, αρκεί να καθίσετε κάτω μαζί τους και να είστε ανοιχτοί στο παιχνίδι τους. Αφήστε τα να σας καθοδηγήσουν εκείνα, μια και ξέρουν να παίζουν καλύτερα από όλους! Η παρουσία σας και μόνο τούς αρκεί.

Καλό καλοκαίρι!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top