Το Halloween εναντίον του παιδικού καρκίνου

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν σε ένα πάρτι αφιερωμένο στην αμερικανική παράδοση, το οποίο έγινε στον Ξενώνα του Συλλόγου Ελπίδα.

Με λιχουδιές, χειροτεχνίες, χορό και πολλά πολλά παιχνίδια γιόρτασαν το Halloween τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου Ελπίδα, μαζί με τους γονείς τους, σε ένα θεματικό πάρτι αφιερωμένο στο αμερικανικό έθιμο.

Η ιδέα, που ήταν της Mary Pyatt, συζύγου του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Geoffrey R. Pyatt, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Τα παιδιά, με τη σειρά τους, ευχαρίστησαν την κυρία Pyatt κάνοντάς της δώρο μια χειροποίητη κάρτα και ένα φυτό μέσα σε ένα κασπό που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Αποδεικνύοντας, για ακόμα μια φορά, ότι όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ακόμα και στους πιο μεγάλους αγώνες της ζωής μας.

 

Share

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάρα Τοσκάνο: «Μέσα από το θέατρο γονείς και μωρά μοιράζονται ένα ταξίδι εξερεύνησης»
Σάρα Τοσκάνο: «Μέσα από το θέατρο γονείς και μωρά μοιράζονται ένα ταξίδι εξερεύνησης»

Γιατί αξίζει να φέρετε το μωρό σας σε επαφή με το θέατρο; Και γιατί αξίζει, και με το παραπάνω, να αφιερώσετε ένα πρωινό Σαββάτου στο «Θα βγω απ’ το αυγό»; Οι απαντήσεις, στη συνέντευξη που μας έδωσε η Σάρα Τοσκάνο, μια από τους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής βρεφικής παράστασης, που επιστρέφει από 5/5!

ΕΜΕΙΣ

Δωρεάν δράσεις για το βιβλίο, για παιδιά και γονείς, αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη
Δωρεάν δράσεις για το βιβλίο, για παιδιά και γονείς, αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη

Εργαστήρια, αφηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους στις 22/4 στο Γκάζι, στο πλαίσιο της ανακήρυξης της Αθήνας ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *