Now Reading
Ζήσε τα πιο «κίτρινα», μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom του Allou! Fun Park

Ζήσε τα πιο «κίτρινα», μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom του Allou! Fun Park

Παρέα με τα Minions, τον Γκρου και τον Αι Βασίλη!

“Μαμά, γιατί δεν έχουμε δει πουθενά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τόσο μεγάλο όσο αυτά που βλέπουμε στις ταινιές;”

“Mαμά, γιατί δεν μπορούμε να πάμε στο εξωτερικό να νιώσουμε κι εμείς Χριστούγεννα με στολισμούς, λαμπάκια και Άγιο Βασίλη;”

 “Γιατί δεν κάνουμε κάτι διασκεδαστικό μέσα στις γιορτές, εκτός από το να τρώμε συνέχεια σε οικογενειακά σπίτια;”

Δεκάδες τέτοιες ερωτήσεις ξεκίνησαν να με συντροφεύουν εδώ και μέρες, τώρα που ο γιος μου μεγάλωσε λίγο και αναζητάει πλέον κάτι πιο ιδιαίτερο και μαγικό για τις γιορτές. Τόσα παραμύθια, τόσες ταινίες περιγράφουν αυτή τη γιορτή σαν κάτι φαντασμαγορικό και τόσο διασκεδαστικό που όλοι θα αναζητούσαν να ζήσουν την εμπειρία αυτή.

Τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να υπάρξουν σε ένα παιδικό μυαλό, αν δεν υπάρχει ένα μέρος που να συγκεντρώνει όλο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε ένα χώρο, που το παιδί να μπορεί να επισκεφθεί και να τα δει όλα με τα μάτια του. 

Κι όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και του το βρήκα και είναι το Κidom του Allou! Fun Park. Tο μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα με αγαπημένους ήρωες, ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!

Χιλιάδες φωτάκια και ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοναδικά στολίδια μας καλωσόρισαν γιορτινά και μας μετέφεραν σ΄έναν υπέροχο, λαμπερό κόσμο, γεμάτο από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

«Αυτό ακριβώς εννοούσα», είπε φωναχτά ο γιος μου καθώς αντίκρισε την παραπάνω εικόνα με το που φτάσαμε. Λίγο πιο πέρα μάς περίμενε ο Aι-Βασίλης, ο αληθινός παρακαλώ, ο οποίος άκουσε προσεκτικά τις ευχές του και του χαμογέλασε με τέτοιο τρόπο σαν να του έλεγε «Έγινε!» και οι ευχές αμέσως σκορπίστηκαν στην χριστουγεννιάτικη εκείνη νύχτα…

Η νύχτα όμως αυτή ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε κίτρινη νύχτα! Από το πουθενά εμφανίστηκαν μπροστά μας τα Minions και ο Γκρού. Ναι, καλά διαβάσατε. Τα μικρά, κίτρινα σκανδαλιάρικα πλασματάκια και ο απαισιότατος Γκρου είχαν το θράσος να φωτογραφηθούν μαζί μας και μας έκαναν τόσες πλάκες που ο γιος μου είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια! Φυσικά, πήραμε μέρος και στο διαγωνισμό για να κερδίσουμε DVD της ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 3» και να τους βλέπουμε ακόμα πιο συχνά! Μην τυχόν και τους ξεχάσουμε!

Στη συνέχεια είχε έρθει η ώρα του ατέλειωτου παιχνιδιού και διασκέδασης. Πού; Μα στον ίδιο ακόμα χώρο, σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς! Ανεβήκαμε μαζί στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple μας κοψοχόλιασε, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo μας έκαναν να «πετάξουμε» από χαρά, σκαρφαλώσαμε στον πύργο Youpi Tower και ταξιδέψαμε με τα βαρκάκια Bloom – Bloom. Αυτά και άλλα ακόμα παιχνίδια μας κράτησαν συντροφιά για πάνω από 2 ώρες μέχρι που δεν θέλαμε να φύγουμε! Είμασταν τόσο γλυκά κουρασμένοι και οι δύο, που στο πρόσωπό μας είχε παραμείνει το χαμόγελο της χαράς, της ευχαρίστησης και του παιδικού αυθορμητισμού…

Δείτε Επίσης

Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο ο γιος μου, μου είπε: «Μαμά, αυτά ήταν τα πιο υπέροχα κίτρινα Χριστούγεννα της ζωής μου!».

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ως μαμά πέρασα υπέροχα και θυμήθηκα την παιδικότητά μου! Αυτός δεν είναι και ο σκοπός των Χριστουγέννων; Nα νιώσουμε και πάλι παιδιά!

 

Φέτος τα Χριστούγεννα ΕΓΩ, KIDOMΕΣΥ, θα λείπεις;

To βασίλειο των παιδιών!

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr
  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Εορταστικό ωράριο λειτουργίας: 23  Δεκεμβρίου 2017 – 7 Ιανουαρίου 2018, 10:00 – 23:00 (31.12.2017, 10:00-22:00)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top