Now Reading
Πώς θα του αλλάξετε πάνα εκτός σπιτιού

Πώς θα του αλλάξετε πάνα εκτός σπιτιού

Σαββατοκύριακο έρχεται, και μπορεί να κληθείτε να τακτοποιήσετε μια βρόμικη υπόθεση κάτω από όχι ιδανικές συνθήκες.

Επειδή οι εντερικές κινήσεις του μωρού δεν ακολουθούν πάντα το πρόγραμμα της οικογένειας (συχνά μάλιστα εντείνονται, σύμφωνα με το Νόμο του Μέρφι, στις πιο ακατάλληλες στιγμές…), κάποιες φορές θα χρειαστεί να του αλλάξετε πάνα εκτός σπιτιού και μάλιστα σε χώρους όπου δεν υπάρχει αλλαξιέρα. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, θα ολοκληρώσετε αυτή την αποστολή εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια για το μικρό σας.

1. Βρείτε μια επιφάνεια επίπεδη και σε χαμηλό ύψος. Σύμφωνα με την Αμερικανίδα παιδίατρο dr Sarah Kohl, «η καλύτερη επιλογή είναι το δάπεδο», αφού «αν χρησιμοποιήσετε το νιπτήρα το μωρό μπορεί να κυλήσει και να πέσει, να τραυματιστεί χτυπώντας στη βρύση ή να καεί από το πολύ ζεστό νερό».

2. Καλύψτε την επιφάνεια όπου θα ακουμπήσετε το μωρό σας. Το δάπεδο ενός δημόσιου χώρου σίγουρα δεν ακούγεται και η πιο καθαρή ιδέα – και δεν είναι. Φυσικά όμως προτού ακουμπήσετε το μωρό σας θα σκεπάσετε την επιφάνεια με οτιδήποτε έχετε: ιδανικά με την ειδική επιφάνεια αλλάγματος πάνας ή, αν αυτή δεν είναι διαθέσιμη, με μια πετσέτα, μια κουβερτούλα, το μπουφάν σας, ή ακόμα και με μερικά κομμάτια χαρτί. Εννοείται πως ό,τι χρησιμοποιήσετε θα το πλύνετε μετά σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

3. Φροντίστε να έχετε μαζί σας μια νάιλον σακούλα. Για το σεβασμό των ανθρώπων που θα χρησιμοποιήσουν μετά από εσάς το δημόσιο χώρο όπου αλλάζετε το μωρό σας, τοποθετήστε τη λερωμένη πάνα στη σακούλα και πάρτε τη μαζί σας, αντί να την πετάξετε στον κάδο από όπου πολύ γρήγορα θα πλημμυρίσει το δωμάτιο με δυσάρεστες οσμές.

Δείτε Επίσης

4. Μη φεύγετε από το σπίτι χωρίς τις αντίστοιχες προμήθειες. Αυτές περιλαμβάνουν μερικές καθαρές πάνες, μια κρέμα κατά του συγκάματος, μωρομάντιλα, τη νάιλον σακούλα που είπαμε, αντισηπτικό για στεγνό καθάρισμα των χεριών και τουλάχιστον μία αλλαξιά ρούχα (ιδανικά δύο αλλαξιές, αν πρόκειται να λείψετε για ώρες).

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top